Adolescentă dispărută. Bunicii o știau la cules de mure!

Polițiștii gorjeni au fost sesizați luni de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Spîrlu Andra Florina, de 14 ani, din comuna Polovragi, a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor săi, în urmă cu o zi și nu a mai revenit. 

La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști din cadrul Secției 9 Novaci, care a stabilit că minora locuia împreună cu bunicii săi, separat de locuința părinților, iar în seara zilei de 19 august a.c., aceasta, cu știrea bunicilor, a plecat voluntar împreună cu mai multe persoane, în zona Voineasa, județul Vâlcea, pentru a culege de fructe de pădure. 

Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 60 Kg, păr roșcat tuns până la umeri, ochi căprui, față ovală, ten deschis, constituție atletică.  La data plecării era îmbrăcată cu un tricou gri, blugi negri, iar în picioare purta pantofi sport.

Persoanele care pot da relații cu privire la identificarea minorei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 2,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: