Adolescente în arest după agresarea unei fete de 12 ani

Un nou caz grav de agresiune între copii, la nivelul județului Gorj. Patru adolescente au bătut, la Târgu Jiu, o fată de 12 ani, din Jupânești.

Scena s-a petrecut pe 10 mai pe Aleea Unirii din Târgu Jiu, în zona Complexului Comercial Gârdu, dar imaginile au ajuns aseară la polițiști, care au și reținut două dintre fete.

Potrivit IPJ Gorj, minora de 12 ani a fost agresată și amenințată cu acte de violență de patru minore cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din comunele Săulesti, Jupânesti, respectiv orasul Țicleni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea imprejurărilor în care a avut loc fapta.


Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj două minore de 17 ani, din comuna Săulesti și orașul Țicleni, iar celelalte două minore urmează să fie examinate în vederea stabilirii discernământului.

Deși imaginile video au apărut în spațiul public, nu vi le prezentăm, ca urmare a impactului emoțional pe care îl au.

Vizualizări: 8,975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: