Adolescente plecate noaptea de acasă, căutate de poliție

actualizare, ora 18.30: “Cele două minore au fost identificate de polițiști pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, nefiind victimele vreunei infracțiuni”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Știrea inițială: Politistii gorjeni au fost sesizati pe 1 iunie cu privire la faptul că două minore de 14 și 17 ani, din municipiul Motru, ar fi plecat împreună de la locuințe în cursul nopții de luni spre marți și nu au mai revenit până în prezent.

Cercel Luisa Mari este posibil să fi fost îmbracată la momentul plecării în pantaloni de culoare neagră cu dungă albă, tricou de culoare argintie și încălțăminte sport de culoare alb cu roz.

Semnalmente: înălțime 1,55 metri, corpolentă, greutate cca. 60kg, ten măsliniu, ochii căprui, păr șaten închis lung până la umeri, față rotundă.

Minora Țucă Denisa Cosmina la momentul plecării era îmbrăcată în geacă de culoare albastru cu inscripție ,,Nike’’, pantaloni din material textil de culoare neagră.

Semnalmente – înălțime 1,60 metri, atletică, greutate cca. 55 kg, ten alb, ochii verzi, păr șaten puțin ondulat lung până la umeri, față ovală.

Persoanele care pot oferi informații care sa conducă la identificarea celor două minore sunt rugate să apeleze numărul unic de urgentă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, este apelul IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: