Programări on-line la policlinică

Gorjenii care au nevoie de controale medicale la unul dintre cabinetele din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu se pot programa acum și on-line.

Platforma de programări on-line pentru ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu a devenit funcțională de câteva zile.

”Gorjenii trebuie să știe că au această posibilitate de a se programa on-line pe site-ul policlinicii din Târgu-Jiu, fără a mai fi nevoiți să facă acest lucru telefonic sau venind chiar personal la oficiu. Sistemul a fost implementat de numai câteva zile și deja se fac programări on-line pentru toate cabinetele cu câteva excepții, acolo unde sunt foarte multe programări făcute și pe trei - patru luni de acum înainte”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Încă nu se pot face programări on line la cabinetele de Neurologie și Cardiologie, până când nu vor fi actualizate în platformă toate programările făcute până acum pe agendă, pentru a nu se crea suprapuneri.

Vizualizări: 1,873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: