Adrian Naidin, concert extraordinar la Târgu Jiu

Renumitul violoncelist Adrian Naidin va susţine sâmbătă, 17 noiembrie, un concert extraordinar la Târgu Jiu. Spectacolul „De la Brâncuşi la doină” va avea loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, de la ora 19:00.

Artistul s-a născut la Cluj-Napoca şi a urmat cursurile Liceului de Muzică „Sigismund Toduţă”. A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secţia Violoncel şi Muzică de Cameră. Din 2001, Naidin este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti.

De-a lungul vremii, artistul a obţinut numeroase premii la concursuri de profil din ţară şi străinătate. De asemenea, a avut numeroase colaborări, atât cu artişti români, cât şi străini, dintre care: Damian Drăghici, Alexandru Tomescu, Raul Kusak, trupa Phoenix, Cristi Minculescu, dar şi Lucas Molina (flamenco) şi Roberto Fonseca Trio (jazz cubanez). Preţul unui bilet la concertul de sâmbătă este de 20 de lei.

Elevii, studenţii şi pensionarii plătesc doar 15 lei. Biletele se găsesc la agenţia teatrului târgujian. Concertul are o durată de 90 de minute.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: