Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Agent Provident, reținut pentru fals

Un bărbat de 53 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi în declaraţii, uz de fals şi înşelăciune, alături de alţi doi bărbaţi de 42 respectiv 59 de ani, precum şi  o femeie, de 43 de ani, din aceeaşi localitate, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în declaraţii şi sub semnătură privată.

Bărbatul de 53 de ani, Sorin Popescu, în calitate de agent al unei societăţi de servicii bancare, Provident, a emis 12 contracte pentru persoane care nu întruneau condiţiile acordării de împrumuturi, determinând totodată alte trei persoane să dea declaraţii necorespunzătoare adevărului şi să completeze adeverinţe de venit cu date false, în scopul obţinerii de împrumuturi bancare.

Cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de astăzi, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: