Agenție luată cu asalt, după ce un gorjean a câștigat la loto

Gorjenii au luat cu asalt agenția loto din Târgu Jiu, la care a jucat persoana care a câștigat duminică aproape 300 de mii de euro. Duminică, 15 aprilie 2018, a fost câștigat premiul la categoria I la Loto 6/49, în valoare de 1.375.546,09 lei (peste 295.000 de euro). Încurajați de acest câștig, mai mulți gorjeni s-au gândit să își încerce și ei șansa.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-10 din Targu Jiu, judetul Gorj, si a fost completat cu doar o variantă simplă la Loto 6/49, prețul acestuia fiind de numai 4,90 lei. “Am venit să îmi încerc și eu norocul, joc mereu”, a spus un târgujian. “Acum am aflat că s-a câștigat aici, nu știam înainte să vin. Încercăm și noi, cum ne-o fi norocul”, a spus un altul.

Casiera spune că s-a bucurat când a aflat că ea a oferit biletul câştigător şi consideră că este norocoasă pentru că a mai oferit o dată marele premiu. "Încă nu a venit marele câştigător. Îl aşteptăm. Au fost mulţi clienţi care au jucat sume mici şi sume mari. Ar putea fi un pensionar sau un jucător vechi. Lucrez aici de două săptămâni, sunt temporar la această agenţie, în perioada în care colega mea se află în concediu. Am mai avut în mână un bilet cu 42 de miliarde de lei vechi, eu am oferit 42 de miliarde cuiva din Fărcăşeşti, cu câţiva ani în urmă. Şi soţul meu joacă la Loto, dar a câştigat sume mici. Ce aş face eu cu aceşti bani? Aş ajuta familia, oamenii nevoiaşi", a declarat Elena Rusu, angajata Loteriei Române, potrivit Mediafax.

Este cel de-al treilea castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, a fost câștigat duminica trecută, în data de 8.04.2018, și a fost în valoare de 6.613.179,07 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiul.

Vizualizări: 1,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: