AJF Gorj a stabilit programul pentru Liga 4 Decathlon

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a stabilit programu pentru nou sezon, 2022 – 2023 pentru Liga 4 Decathlon, competiţie în care s-au înscris 14 formaţii dar au rămas doar 13 până la tragerea la sorţi. Petrolul Bustuchin este marea absentă din noul sezon, fiind chiar una dintre echipele de top cu evoluţii foarte bune în ultimele sezoane.

La sediul AJF Gorj a fost stabilit joi, prin tragere la sorți, programul competițional al Ligii a 4 a Decathlon, ediția, 2022-2023. Principala competiţie organizată de AJF Gorj la nivel de judeţ va avea din acest an şi un sponsor, competiţia preluând şi numele acestuia după modelul celor organizate de FRF. Astfel Liga 4 Gorj devine din acest an Liga 4 Decathlon, după cum a anunţat oficial AJF: „Astăzi s-a semnat parteneriatul cu firma DECATHLON. În ediția 2022-2023 liga a 4-a se va numi "Liga a 4-a DECATHLON". Mulțumim domnului director Alin Ionuț Cărăgui și domnului Andrei Păuna pentru colaborare! "Împreună suntem fotbal!"

Liga 4 aliniază la start doar 13 formaţii, după ce una dintre echipele înscrise în această vară s-a desfiinţat. Chiar vicecampioana Gorjului, Petrolul Bustuchin, a lăsat comunitatea locală fără echipa de fotbal de tradiţie, una dintre cele mai bune formaţii din campionatele ultimilor ani desfinţându-se.

În prima etapă, programată pe data de 10 septembrie sunt programate jocurile:

Unirea Țânțăreni - Pandurii Târgu Jiu

Petrolul Țicleni - Minerul Motru

CSO Turceni - Internațional Bălești

Gilortul 2 Cărbuneşti - Minerul 2 Mătăsari

Jiul Rovinari - AS Jupânești

Petrolul Stoina - Viitorul Negomir

Vulturii Fărcășești- stă.

Vizualizări: 615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: