Craiova semnează cu fotbalistul momentului din Superligă

Universitatea Craiova a ratat calificarea în grupele Conference League, însă acum este pregătită să obţină titlul în Superligă. Mihai Rotaru este dispus să continue investiţiile serioase la echipă și vrea să achiziționeze un jucător de valoare din Liga 1.

După aducerea lui Rădoi pe banca tehnică, finanţatorul oltenilor continuă campania de transferuri cu o nouă lovitură importantă. Baba Alhassan a impresionat în acest sezon cu evoluţiile şi cu golurile sale, iar Hermannstadt are în continuare mari probleme financiare. Deşi oficialii clubului au făcut eforturi şi le-au plătit restanţele salariale jucătorilor, banii primiţi în urma unui eventual transfer ar putea salva echipa din Sibiu.

De altfel, antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a recunoscut că mijlocaşul urmează să plece în această săptămână. Universitatea Craiova este marea favorită să-l transfere pe fotbalistul ghanez. Conform gsp.ro, Mihai Rotaru a oferit 500 de mii de euro pentru a-l aduce pe Baba Alhassan de la Hermannstadt. Mijlocaşul de 22 de ani este interesat de un transfer la Universitatea Craiova, însă pe fir a intrat şi o echipă din liga secundă din Spania. Antrenată de Ruben Albes, tehnicianul alături de care a lucrat Alhassan la Hermannstadt, în 2020, Albacete a oferit şi ea 400 de mii de euro pentru aducerea fotbalistului de la Sibiu. Cum suma pusă pe masă de Mihai Rotaru este mult mai mare, oficialii lui Hermannstadt vor să dea curs ofertei venite din partea Universităţii Craiova.

Vizualizări: 28,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: