Alertă! Copil fugit de acasă, căutat de poliție

update: copilul s-a întors acasă în jurul orei 23.00.

Un copil de 14 ani din Jupânești, fugit de acasă după o ceartă cu părinții, este căutat de ore bune de polițiștii de la Serviciul Acțiuni Speciale, cu câine de urmă. A fost cerut sprijinul jandarmilor. 

Comunicat IPJ Gorj

La data de 02 august a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, din comuna Jupâneşti, cu privire la faptul că, în  jurul orelor 16:00, fiul său, Ciobanu Valentin Gabriel, de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în urma unor discuţii contradictorii cu aceasta şi nu a mai revenit până în prezent.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Oraşului Târgu Cărbuneşti  şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Cărbuneşti, care a constatat că minorul purta o pereche pantaloni scurţi de culoare neagră, cu dungi albe pe şold, tricou portocaliu cu mânecă scurtă, cu imprimeu alb în faţă, iar în picioare avea o pereche de papuci de cauciuc  de culoare neagră.  

Semnalmente: înălţime de 1,70 m, greutate 60 de kg, ochi căprui, păr negru scurt, faţă ovală, constituţie atletică.   

Cetățenii care pot oferi date cu privire la identificarea acestuia, sunt rugați să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic e urgență 112.

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: