ALERTĂ: Persoană rătăcită pe munte

Salvamontiștii gorjeni sunt în alertă! Au pornit să caute o persoană rătăcită aflată pe munte, în zona Bumbești-Jiu – Mușetești. Intervenția nu este deloc una ușoară ținând cont că se desfășoară pe timp de noapte. Persoana care are nevoie de ajutor s-a rătăcit pe munte și este epuizată.  

Acțiunea are loc în masivul Parâng. O ambulanță a salvamontiștilor a pornit în zonă. „Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru salvarea unei persoane rătăcita și aflata în stare de epuizare în partea sudică a masivului Parâng, zona Bumbești-Jiu - Musetesti. Intervine un echipaj de salvatori din Baza Centrala de Intervenție Salvamont din Târgu Jiu cu o ambulanta Salvamont cu capacitate de transport pacienți”, au anunțat salvamontiștii gorjeni.

Primele informații arată că este vorba de un bărbat de 62 de ani.

actualizare, ora 22.00: Salvamontiștii au reușit sa găsească persoana rătăcită. Este vorba despre o persoana în vârstă, un localnic care, la primul control medical, nu prezintă afecțiuni medicale, doar o stare avansata de oboseala. După ce va fi coborât la ambulanta Salvamont, va beneficia de un control medical amănunțit și salvamontiștii vor decide dacă îl vor mai duce la spital pentru un control de specialitate suplimentar.
 

Vizualizări: 1,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: