Horațiu Mălăele: Nu am crezut că există COVID. Când m-am îmbolnăvit, m-am deșteptat

Actorul gorjean Horaţiu Mălăele, vindecat de Covid-19, a povestit în emisiunea lui Marius Tucă, de la Aleph News, cum a trecut prin această experiență. Actorul a recunoscut că nu a „prea” crezut în existența temutului virus.

„În primul rând, ca foarte mulţi, nu am prea crezut că există, pe urmă eram neîndoielnic că îl am şi recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viaţa acolo au fost minunaţii doctori care au stat pe lângă mine şi fetele drăguţe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar omul trebuie să treacă şi prin asta, să vadă cât de fantastică este viaţa altfel. Am ajuns acasă, mi-am revenit şi m-am apucat de treabă, Ştiam că există ceva, dar nu eram aşa de sigur. Când m-a izbit, m-am deşteptat”, a spus Mălăele.

Actorul s-a infectat cu SARS-CoV-2 la puțin timp după apariția noii cărți în care descrie satul copilăriei sale, Tehomir. „M-am bucurat mult că am terminat-o şi e unul dintre lucrurile bune pe care le-am făcut”, a mărturisit actorul.

Vizualizări: 2,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: