Horoscop

Valabil pe 31 octombrie

Berbec: O să ieşiţi la o plimbare c-aveţi de povestit cu fiinţa iubită şi nu vreţi să lăsaţi lucrurile în aer, să spuneţi ce-aveţi pe suflet. Aveţi planuri mari şi cu casa, şi cu serviciul, o să faceţi nişte schimbări pe care le urmăriţi de multă vreme şi o să lichidaţi odată cu trecutul, ca să fie totul nou-nouţ.

Taur: Poate aveţi o petrecere în familie şi faceţi nişte pregătiri, dar o să aveți timp şi de odihnă, câteva ore. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care v-a dus dorul, dar care vă obligă să luaţi o decizie - să locuiţi împreună, să vă căsătoriţi.

Gemeni: O să vă faceţi program cu copiii, poate faceţi lecţii, îi supravegheaţi la lecţiile on line, vă jucaţi, faceţi o plimbare. Sunt aspecte legate de relaţia sentimentală care se cer rezolvate şi poate vă-ntâlniţi mâine, sau poimâine să vă expuneţi fiecare punctul de vedere şi să trageţi nişte concluzii.

Rac: Voi o să vă faceţi de lucru pe-acasă, poate trece şi cineva pe la voi, un frate, o soră, poate vin copiii în vizită. Poate vă faceţi timp pentru preocupările care vă fac plăcere, cumpărăturile o să le faceţi online ca să scutiţi timp şi o să vă mai şi destindeţi.

Leu: Vi se face o invitaţie, să ajungeţi la o zi de naştere, un botez, mâine, poimâine şi dacă e posibil, vă duceţi. se poate să purtaţi nişte negocieri, online, ca să nu trebuiască să vă şi întâlniţi, şi o să luaţi o decizie referitoare la un contract de muncă - îl semnaţi sau nu.

Fecioară: Se poate s-aveţi succes la şcoală, să recuperaţi o materie, să luaţi un examen, să vă transferaţi la altă şcoală, altă grupă. O să vă puteţi asocia cu cineva care poate munci cot la cot cu voi şi o să vă sporiţi veniturile, o să primiţi şi nişte bani din urmă şi faceţi o rezervă.

Balanță: Poate semnaţi un contract de muncă pe bani mai mulţi şi vor fi şi condiţii mai bune de lucru. O să puteţi recupera ce-i al vostru, să primiţi bani, bunuri , să vă croiţi o altă viaţă, poate-o luaţi de la capăt într-o căsnicie.

Scorpion: Comunicarea cu partenerul de cuplu trebuie îmbunătăţită, şi o să se poată face acest lucru doar încetul cu încetul. O s-aveţi multe de rezolvat şi o să fie o cursă contracronometru , că-s toate urgente şi sunt din cele pe care trebuie să le rezolvaţi demult.

Săgetător: Se poate să luaţi nişte bani şi s-aveţi de cheltuială, şi să vă organizaţi mai pe lângă casă, asta ca să vă protejaţi. O regrupare în jurul unor oameni cu care aveţi multe în comun şi se poate şi online, că merge bine treaba şi aşa, există coordonare.

Capricorn: E o repunere în valoare care-o să vă dea un alt vibe, că v-au lipsit aprecierile şefilor, recunoaşterea. vă luaţi inima-n dinţi să scăpaţi de lucrurile, situaţiile care nu vă plac, să daţi drumul proiectelor noi ca să vă asiguraţi banii de care-aveti nevoie.

Vărsător: Se poate să vă ocupaţi de treburile casnice şi să faceţi curăţenie, să preparaţi şi conservele de iarnă şi să vă şi odihniţi un pic. Voi aveţi nevoie de mai multă odihnă, capitolul, sănătate - e agitat de o vreme şi nu puteţi rămâne indiferenţi c-o s-aveţi de tras după aceea.

Pești: Vă puteţi repezi la cineva din alt oraş, poate are nevoie de puţin ajutor, sau mai schimbaţi o vorbă, mai rupeţi monotonia. O s-aveţi cheltuieli care să vă cam dea bugetul peste cap, dar o să vă echilibraţi, c-or să mai vină bani din surse colaterale.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: