ALERTĂ: Trei persoane decedate într-o garsonieră din Rovinari

Trei persoane fără suflare au fost găsite marți seara într-o garsonieră din Rovinari, județul Gorj. Din primele informații, persoanele ar fi intoxicate cu gaze. Garsoniera este pe str. 22 Decembrie. 

Victime sunt o fetiță de 12 ani, mama ei de 32 de ani și tatăl de 39 de ani. Din primele date se pare că ar fi o scurgere de gaze de la un boiler.
Poliția anunță că în acest moment nu mai este niciun pericol în imobilul respectiv, echipele de intervenție sunt la fata locului, iar politistii efectuează cercetarea locului faptei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

update: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj anunță că primii ajunși la fața locului au fost pompierii de la serviciul de voluntari Rovinari. Toate cele trei victime au fost găsite inconștiente. Fetița a fost dusă la spital, dar atât ea, cât și părinții ei erau deja decedați.

Zeci de locatari au așteptat în fața blocului până când a fost verificată rețeaua de gaze. Potrivit ISU Gorj, nu au fost identificate scurgeri de gaze. Valorile monoxidului de carbon din încăpere erau foarte mari.

Galerie foto



Vizualizări: 16,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: