Alex Mitriţă, accidentat în amicalul dintre Universitatea Craiova și Ludogorets!

Alexandru Mitriţă a decis să revină acasă, iar fanii oltenilor au fost fericiți că se va construi o nouă echipă în jurul acestuia. Din păcate, Universitatea nu arată încă a fi o echipă care să câştige titlul, pentru că nu a mai făcut nicio achiziţie spectaculoasă.

Jocul arătat în meciurile amicale a fost unul dezamăgitor, dar au și lipsit o serie de jucători în prima parte a pregătirii. 

O problemă destul de serioasă a apărut la meciul de verificare cu Ludogorets, campioana Bulgariei, când Alexandru Mitriţă a ieşit accidentat de pe teren, în prima repriză. Acesta a primit îngrijiri pe marginea terenului şi nu a mai putut să continue partida, fiind înlocuit de Roguljic.

Mitriță nu părea prea îngrijorat de această accidentare, așteptând acum verdictul medicului echipei. „E doar o lovitură, în câteva zile voi fi bine. Vedem cum evoluează în această seară, mâine…”, a spus Alex Mitriță pentru Digi Sport, după meciul cu bulgarii. „Mitriță a fost călcat pe tendon, sper să nu fie ceva grav” a adăugat Eugen Neagoe, acelaşi discurs avându-l şi Alexandru Creţu: „Mitriță a fost călcat pe tendon și, să nu riște nimic, a preferat să iasă, e normal”.

În meciurile amicale de la Bansko, Universitatea Craiova a pierdut, scor 0-2, cu Ludogorets Razgrad, a învins formaţia bulgară Botev Plovdiv cu 2-0, goluri Creţu (4) şi Gaşpar (75) şi cu acelaşi scor pe vicecampioana din Kosovo, Drita Gijlan, goluri Creţu (76) şi Roguljic (83).

Ultimii adversari ai Universităţii Craiova în cadrul stagiului din Bulgaria, vor fi Lokomotiv Plovdiv, marţi, 4 iulie, şi Slavia Sofia, în ultima zi în Bulgaria pentru olteni, joi, 6 iulie.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: