Alexandra Ene, model de la şapte ani

Nume: Alexandra Ene Călin

Vârstă: 15 ani

Ocupaţie: elevă în clasa a IX a la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”

Poreclă: prietenii îi spun Alexia

Pasiuni: modelling-ul, jocurile logice

Timp liber: iasă în cluburi, în oraş, se relaxează făcând exerciţii fizice acasă sau ascultând muzică

Casă de modă preferată: i-ar plăcea să poarte ţinutele designerului Alexander Mcquin

Scop: să devină un model consacrat dar, nu în România

Mâncare preferată: carnea de pui şi ciocolata

Vestimentaţie: preferă ţinutele casual dar şi sport

Alexandra Ene Călin are doar 15 ani şi este una dintre cele mai frumoase gorjence prezentate de Pandurul. Pentru Alexia contează mai mult frumuseţea interioară decât cea exterioară. Se declară o persoană insistentă atunci când îşi doreşte ceva şi este mulţumită numai după ce obţine ce vrea. Are cunoştinţe vaste în materie de modă şi doreşte să aibă carieră în acest domeniu. Nu crede prea mult în titlurile care sunt date la concursurile de frumuseţe considerând că acestea sunt oferite doar pentru prestaţia din acel moment. Este sigură pe ea în orice situaţie.

Şi-a pierdut pantoful în timpul unei prezentări

Alexandra Ene Călin a început să practice modelling-ul încă de la vârsta de 7 ani când a şi început să-l practice. Alexandra mărturiseşte că modelling-ul este pasiunea ei de când era mică, mereu a visat să fie podium, însă în România nu crede că există şanse la fel de mari de lansare ca în străinătate şi nici manechinele nu sunt cotate prea bine din punct de vedere financiar.

Singura întâmplare nefericită pe care şi-o aminteşte se întâmpla anul trecut în timpul unei prezentări la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, când s-a împiedicat de un cablu şi i-a ieşit pantoful din picior dar din fericire a putut remedia la timp incidentul.

Părinţii sunt cei care îi sunt mereu aproape deşi au unele reţineri în privinţa carierei pe care tânara doreşte să o urmeze. Însă Alexandra se ghidează după un singur motto: „să faci doar ce îmi place”. La agenţia de fotomodele „Vogue” a ajuns prin intermediul unei prietene de familie şi deşi are o oarecare experienţă acumulată, Alexandra mărturiseşte că nu a participat la „Miss Boboc” de anul acesta pentru că era prea mult efort depus şi preferă să apară doar în cadrul agenţiei.

În principiu citeşte mult dar cărţile ei preferate sunt cele de science fiction, ultima pe care a citit-o este „Să nu atingi această carte”. Spune că nu are niciodată emoţii când participă la o şedinţă foto ba din contră se simte în largul ei. „Şedinţele foto sunt foarte importante pentru că aşa comunici cu publicul şi dacă nu te simţi bine şi confortabil în timpul lor nu transmiţi nimic”, a mărturisit Alexandra. Sărbătorile de iarnă o să le petreacă alături de familie şi de prietenii apropiaţi ca în fiecare an. „Cea mai frumoasă perioadă a anului din punctul meu de vedere sunt sărbătorile de aceea le petrec întodeauna în familie alături de prietenii dragi”, a precizat Alexandra.

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: