Christianis, iluzionistul care îşi „torturează“ corpul pentru public

Christianis, renumitul magician şi iluzionist a fost prezent ieri în emisiunea „Dimineaţa DeMentă” de la Gorj TV. Acesta a uimit publicul cu scamatorii care mai de care mai impresionante şi a avut alături de el şi un piton uriaş. Cristian Constantin Aradei practică iluzionismul încă de la vârsta de 14 ani, până în prezent susţinând spectacole peste tot în lume. Deşi se grăbea să ajungă la un spectacol în Novaci, Christianis ne-a acordat un scurt interviu.

Reporter: Înţeleg că eşti mai tot timpul pe drumuri, la spectacole. Cum reuşeşti să te împarţi între familie şi publicul tău-

Christianis: Încerc să-mi fac timp pentru toate. Căsătorit nu mai sunt, am fost odată, însă am foarte mulţi prieteni care mă sprijină şi pentru ei am întotdeauna timp.

Reporter: De unde această pasiune pentru iluzionism-

Christianis: La 7 ani am văzut un spectacol de circ susţinut de fosta secţie a circului de stat care poposise în oraşul meu natal, Bacău, de atunci am rămas impresionat şi pe veci îndrăgostit de arta circului. Îmi doream foarte mult să mă fac dresor însă uşor m-am îndreptat către arta iluzionismului şi am până acum aproape 20 de ani de activitate.

Reporter: Este meseria de magician o meserie bănoasă-

Christianis: Da, pot spune că ai şi satisfacţie materială dar bucuria sufletească este cea mai importantă, este acea bucurie de a mulţumi publicul şi de a-l amuza.

Reporter: Ai studiat mult ca să ajungi să practici această artă la acest nivel-

Christianis: Iluzionismul este arta în care se folosesc mici înşelăciuni scuzabile doar pentru amuzamentul publicului. Dacă ai talent pentru asta înveţi foarte repede. Eu am urmat şcoala de circ de la Chişinău.

Reporter: Care sunt momentele care cuceresc cel mai bine publicul-

Christianis: Eu vreau să cred că toate momentele pe care le prezint întreţin publicul. Nu pot să spun că un moment este mai bun decât altul fiindcă fiecare e unic în felul lui. Am momente de magie chinezească, în care folosesc măşti, eşarfe, bastoane, flori, şi numere de fachirism în care îmi torturez corpul cu cioburi, foc, cuie. De asemenea am numere cu reptile sau animale exotice printre care şerpi, papagali, tarantule, scorpioni.

Reporter: Toate aceste animale sunt proprietate privată sau luate cu împrumut-

Christianis: Animalele îmi aparţin cu acte în regulă şi le asigur condiţii speciale şi foarte bune.

Reporter: Cum o să-ţi petreci sărbătorile de iarnă-

Christianis: Fiind preşedintele asociaţiei culturale „Magic Art” care promovează tinere talente în divertismentul artistic, o să fiu foarte ocupat cu organizarea unor astfel de spectacole atât cu începători cât şi cu artişti profesionişti. De asemenea o să susţin spectacole de magie în marile mall-uri din Bucureşti şi pe Valea Prahovei.

Reporter: Poţi să-mi enumeri câteva personalităţi cu care ai colaborat-

Christianis: Dat fiind faptul că sunt membru „Internaţional Brotherhood of Magicians”, care este cea mai mare organizaţie a magicienilor din întreaga lume, am colaborat cu Laura Kibel, Saragossa Band, No Merci, Haddaway.

Vizualizări: 307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: