Alexandra, noua „achiziţie“ a matinalului de la Gorj TV

Astăzi, începând cu ora 8.00, are loc la GORJ TV premiera emisiunii „Dimineaţa deMentă”  prezentată de Laurenţiu Groza şi Cristi Popa.

Cei doi băieţi vor avea şi o frumoasă coprezentatoare.

Alexandra Bălăceanu are 19 ani şi este elevă în clasa a Xll-a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu. Lau, Cristi şi Alexandra se pregătesc de câteva zile pentru debutul emisiunii. Chiar dacă băieţii au pus-o la treabă, având foarte multe rubrici de acoperit, Alexandra este neobosită şi aşteaptă cu nerăbdare să fie în faţa camerelor de luat vederi.

Reporter: Cine este Alexandra Bălăceanu?

Alexandra Bălăceanu: Sunt o persoană obişnuită, îmi doresc să iau note mari la bacalaureat, să reuşesc s fac ce mi-am propus în televiziune. Timp de doi ani am fost dansatoare la Ansamblul Artistic „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Gorj. Sunt oarecum obişnuită cu apariţiile TV pentru că aproape toate concursurile la care am participat erau televizate.

Reporter: Povesteşte-mi puţin despre rolul tău în emisiune. Ce aduci nou?

Alexandra Bălăceanu: Sunt coprezentatoare, prezint rubrica meteo, horoscopul, ştirile mondene precum şi curiozităţi din întreaga lume. De asemenea, prezint şi două rubrici care se numesc „Găteala zilei” şi „Toane şi fasoane” şi tot eu sunt cea care pune „întrebarea dementă”. Sunt convinsă că o să fie o emisiune foarte apreciată, mai întâi printre cei de vârsta noastră şi mai apoi şi de persoane din alte categorii de vârstă.

Reporter: Crezi că acest program încărcat îţi va afecta situaţia şcolară?

Alexandra Bălăceanu: O să fie complicat pentru că o să pierd mereu prima oră de la şcoală. M-am gândit mult şi am decis să fiu în această emisiune chiar dacă o să fie foarte greu cu şcoala. Sunt convinsă că profesorii mă vor susţine până la urmă, pentru că este în joc viitorul meu şi cred că vor fi alături de mine.      

Reporter: Care va fi  programul tău de zi cu zi, de acum înainte?

Alexandra Bălăceanu: Dimineaţa sunt la emisiune, după emisiune merg la şcoală iar apoi mă pregătesc pentru bacalaureatul pe care îl voi susţine anul acesta.

Reporter: Cum îţi petreci puţinul timp liber care îţi mai rămâne?

Alexandra Bălăceanu: În timpul meu liber ies în oraş cu prietenii, ascult muzică, gătesc şi evident citesc presa fără de care nu aş putea trăi.

Reporter: Crezi că acest tip de emisiune este cel care te reprezintă?

Alexandra Bălăceanu: Sunt convinsă că acest tip de emisiune mi se potriveşte ca o mănuşă dar mai târziu vreau să trec la lucruri mai serioase cum ar fi prezentarea unor emisiuni pe teme politice, reporter sau chiar şi un magazin ar fi potrivit.

Reporter: Înţeleg că deocamdată televiziunea este doar o pasiune pentru tine. Intenţionezi să transformi această pasiune în carieră?

Alexandra Bălăceanu: Deocamdată nu sunt foarte hotărâtă. Am două opţiuni: Litere sau Ştiinţe Politice. Cred eu că amândouă  îmi vor fi de folos, indiferent de ce carieră voi urma.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: