Amendat că a lăsat vacile lângă Coloana lui Brâncuşi

Poliţiştii locali au reuşit să identifice proprietarul vacilor care au ieşit la păscut chiar în parcul care găzduieşte Coloana fără Sfârşit. Acesta a fost amendat cu 500 de lei pentru că şi-a lăsat animalele nesupravegheate. Între timp, primarul Marcel Romanescu a anunţat că a numit un director adjunct la Poliţia Locală Târgu Jiu.

Un bărbat din zona Narciselor este proprietarul celor patru vaci care au pătruns în apropiere de Coloana fără Sfârşit. Acesta a fost amendat cu 500 de lei. „Poliţia Locală a Municipiului Târgu Jiu a identificat proprietarul animalelor care au pătruns în Parcul Coloanei fără Sfârşit. Acesta a fost sancţionat cu amenda maximă prevăzută de lege, 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991”, a explicat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu s-a declarat revoltat de faptul că poliţiştii au avut nevoie de aproape o săptămână să identifice proprietarul bovinelor care rămăseseră nesupravegheate. „Astăzi (n.r. luni) a fost şi identificat. A durat o săptămână să fie identificat proprietarul, pentru că aşa s-au obişnuit Poliţia Locală Târgu Jiu şi Edilitara să lucreze în perioada anterioară. Sunt instituţii în subordinea Consiliului Local. O să vă arăt un raport pe care l-am primit la 12 ore după ce s-a finalizat acea acţiune în care Poliţia Locală confirma faptul că încă nu a fost identificat proprietarul acelor animale”, a transmis primarul Romanescu.

Adjunct pentru Florin Urdea

Mai mult, primarul a anunţat şi o schimbare la şefia Poliţiei Locale pentru următoarele şase luni. „Poliţiştii locali s-au deplasat în teren. Au primit anumite informaţii şi s-au deplasat în teren şi au  identificat proprietarul. Puteau fi rezolvate problemele atunci. Presiunea am făcut-o eu asupra şefului Poliţiei Locale, domnul Florin Urdea. Am avut o discuţie foarte dură şi pot să vă anunţ că, de astăzi (n.r. luni), am un director adjunct la Poliţia Locală, cel care va coordona astfel de acţiuni. Mă refer la Florin Băluţă. El va fi directorul adjunct”, a mai anunţat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: