Anchetă la Ambulanţă. Salvare cu uşile deschise în mers

Anchetă internă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj! O salvare a fost filmată în trafic, cu uşile din spate deschise. Un şofer a încercat să-l alerteze pe ambulanţier, temându-se că înăuntru este un pacient care ar fi putut să cadă din maşină. Din fericire, în salvare nu era niciun bolnav. Ambulanţa atunci plecase la o solicitare, iar şoferul acesteia susţine că totul a durat doar câteva minute.

Totul s-a întâmplat marţi, în apropiere de municipiul Motru. O ambulanţă mergea cu uşile deschise. Un şofer a filmat totul şi a postat imaginile pe internet. De aici până la declanşarea unei anchete a mai fost un pas. „Am fost la substaţia din Motru. Am început deja o anchetă. Şoferul ambulanţei ne-a spus că totul a durat puţin pentru că şi-a dat seama că are uşa deschisă. Spune că s-a deschis din cauza trepidaţiilor. A durat până a găsit un refugiu, să poată trage pe dreapta şi să închidă uşa pentru că l-a alertat martorul din bord”, a spus Constantin Mitroi, managerul SJA Gorj.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului. „În maşină, nu era niciun pacient. Nu avea niciun pacient în maşină. Atunci se deplasa să preia un pacient de la spitalul din Motru şi să-l ducă acasă, la Cătunele. Persoana a ajuns acasă cu bine”, a mai explicat Mitroi.

Vizualizări: 1,622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: