Horoscop

Valabil pe 23 septembrie

Berbec: Ziua scoate în evidență probleme legate de lăcomie, înșelătorie, trufie, șantaj, mită, indiferență. Excesul de mâncare îți poate afecta sănătatea, dar o dietă echilibrată te poate ajuta să îți revii. Adoptă unui stil de viață sănătos.

Taur: Ai multă imaginație, creativitate, intuiția va funcționa la cote maxime. Faci cunoștință cu o latură pe care poate că nu ai mai explorat-o până acum pe parcursul relației, dar te va surprinde o dorință intensă de a flirta cu altcineva.

Gemeni: Dorință de a participa la un eveniment, de a te înconjura de oameni noi, cu care să poți stabili legături sociale pe termen lung. Sănătatea poate avea de suferit dacă nu vei comunica celor ce te provoacă tot ceea ce gândești.

Rac: La serviciu sau în afaceri acționezi cu discernământ. Ești plăcut surprins că experiența ta își spune cuvântul. Cei din echipă par să fie mulțumiți de colaborarea cu tine. Tot ceea ce stabilești astăzi este susținut de partenerul de viață.

Leu: Vei constata azi cât de mult ai evoluat pe partea profesională. Astrele aduc noi provocări în relațiile cu cei de la muncă. Un coleg nu își poate stăpâni invidia, însă nu te lăsa influențat de energia sa negativă.

Fecioară: Îți poți îmbogăți personalitatea prin exploatarea unui nou talent. Șanse crescute de a vedea adevărata intenție a celor din jur, intuiești clar dacă ei fac lucrurile cu scopul de a obține beneficii personale sau dacă sunt sincere.

Balanţă: Poate că astăzi vei analiza situațiile prin care treci și vei opta să pleci într-o minivacanță alături de cineva drag. Atenție la portofel, deoarece se întrevăd cheltuieli neprevăzute sau inutile, care îți pot strica tot cheful de relaxare.

Scorpion: Stresul de la muncă se resimte, este posibil să dorești să te retragi în natură, să pleci în vizită la o rudă, să te izolezi ca să-ți pui ordine în gânduri. Eşti tentat de o relație secretă extraconjugală, dar riști să fii prins de partenerul de viață.

Săgetător: Zi favorabilă socializării și discuțiilor legate de profesie. Astrele te ajută să îți expuni cu înțelepciune punctul de vedere, să te faci apreciat de ceilalți. Negocierile vor avea succesul dorit și schimbări favorabile apar în viața ta.

Capricorn: Se recomandă prudență în vorbe și comportament. Lipsa progresului la muncă poate aduce multe frustrări, dar ele nu trebuie duse acasă. Partenerul îți poate reproșa faptul că nu te implici suficient de mult în relație.

Vărsător: Epuizarea și oboseala provocată de stresul de la muncă te fac să nu îți mai găsești locul. Ai răbdare și totul se va rezolva. Se anunță câștiguri din noi colaborări, comunică cu o persoană cu experiență în domeniului tău de activitate.

Peşti: Zi nefavorabilă relaționării profesionale. Nu sunt recomandate deplasările în interes de serviciu. Pot apare dispute pe teme legale, cu colegii, nu este momentul să riscați în afaceri pentru că puteți ieși în pierdere.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: