Șofer scos din mijlocul urgiei: Mi-am schimbat părerea despre drumari

Un șofer care s-a aventurat pe drumul dintre Novaci și Rânca, deși se anunțase că este închis, a povestit pe pagina de socializare cum a fost salvat de drumari. "Drumarii fac tot ce pot... cu tot ce au. Pe segmentul de drum cu probleme, adică aproximativ 2 km (releul mare - intrarea in Rânca) am văzut o freză, o volă si două pluguri la lucru... doar că nu pot face față viscolului. Mi-am schimbat părerea despre drumari ... data viitore când spun că e drumul închis.... o să șed cuminte până vine anunțul de drum deschis", a scris Ionuț Robu, din Drobeta Turnu Severin, pe pagina de socializare. 

Acesta crede că, fără sprijinul salariaților de la Drumuri Naționale, ajungea să fie subiect de știri. "Dacă nu venea freza să ne scoata târâș din nămeți si apoi să meargă în fața noastră... astazi am fi ajuns in buletinul de stiri".

Ionuț Robu are și un sfat pentru șoferi: "Dragi soferi, nu plecati la munte fara cauciucuri de iarna, lanturi, macar o chinga de 10 m , lopata de zapada, sac de dormit, haine pt ski, ceva de rontait care sa alunge foamea pt cateva ore bune si rezervor plin. Sa aveti drum bun".

Vizualizări: 2,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: