Andreea Marin, mesaj pentru o profesoară din Târgu Jiu

Gest impresionant al unei eleve din Târgu Jiu! În semn de mulțumire față de profesoara ei de limba și literatura română, tânăra a rugat-o pe Andreea Marin să-i transmită un mesaj. Profesoara Veronica Dragu predă la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” din municipiul Târgu Jiu, iar elevii știau despre ea că o admiră pe vedeta Andreea Marin. Eleva „vinovată” de surpriză este acum Laura Mihaela Stănescu.

„Drumurile noastre se vor separa în curând, așa ca am vrut sa îi ofer ceva unic, doamnei mele dragi!!! În urmă cu puțin timp, i-am cerut minunatei Andreea Marin un mesaj pentru ziua doamnei Veronica, știind cât o admiră, iar astăzi l-am primit și ne-a bucurat cu adevărat sufletele!!! Mulțumesc, Andreea Marin! Ești deosebită! Mulțumesc, doamna Veronica, pentru absolut tot!!! Va iubesc enorm! La mulți ani, în avans!!! Sa fiți sănătoasă!!!”, este mesajul postat de elevă. Acesta însoțește emoționanta înregistrare video cu Andreea Marin, în curtea casei sale, care îi transmite gânduri bune dascălului din județul nostru.

„Visul începe cu un profesor care crede în tine, trage de tine şi te împinge la un nivel superior, înţepându-te uneori cu un băţ ascuțit numit <adevăr>””, posta în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare, profesoara Veronica Dragu, semn că este un dascăl dedicat meseriei de a modela viitorul țării, copiii.

Galerie foto


Vizualizări: 24,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: