Cântăreața Anda Adam, evacuată din locuință

Judecătoria Cornetu a decis, marți, prin decizie executorie, evacuarea cântăreței Anda Adam din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru.

"După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare", a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Acesta a explicat ce s-a intamplat.

"Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a despus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat" a precizat avocatul, la Antena 3.

Potrivit hotărârii judecătorești, decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin apel în termen de cinci zile, dar este executorie, astfel că artista a fost obligată să plece din imobil.

Vizualizări: 2,077

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: