Angajări Primăria Băleşti

 „Primăria Comunei Băleşti, judeţul Gorj,  organizează concurs de ocupare a funcţiei publice vacante de  Inspector, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Economic – Compartimentul Salarizare şi Contabilitate din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Băleşti.

1. Probele stabilite pentru concurs:

- proba scrisă - 23 aprilie 2014, orele 10,30, la sediul Primăriei Băleşti

- proba interviu -  25 aprilie 2014, orele 14,30, la sediul Primăriei Băleşti.

2. Termenul de depunere al dosarelor de concurs:

- Data limită de depunere a dosarelor de participare la concurs este în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a –III-a.

3. Condiţiile de participare la concurs:

3.1. Condiţii generale - Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare;

3.2. Condiţiile specifice de ocupare sunt:

- studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;

- vechime minimă – 0 ani.     

Bibliografia, documentele necesare dosarului de concurs şi alte relaţii suplimentare se pot obţine de la  sediul Primăriei Băleşti sau telefon 0253/ 220037.”

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: