Horoscop

Berbec
Cu toate că de câteva zile sunteți actorul principal, mai ales la serviciu, astăzi se pare că aveți nevoie de linişte, relaxare şi contact cu natura. Pe cât posibil, organizaţi-vă timpul şi treburile, astfel încât să vă ocupați mai mult de treburi uşoare, fără prea multă legătură cu ceilalţi. Gândiți-vă să schimbați unele planuri sau scopuri care sunt de neatins deocamdată.

Taur
Se pare că sunteți susţinut de prieteni, dar şi de persoanele din anturajul socio-profesional. Totuşi, din politeţe sau pur şi simplu din faptul că fiecare are interesele lui, toată lumea din preajmă va vorbi banalităţi. De aceea, fiți prudent şi evitați să vă lăsați impresionat de reacţiile sau spusele altora.

Gemeni
Sunteți destul de solicitat la serviciu, dar şi acasă, cei dragi aşteaptă mult de la dumneavoastră. O întrunire cu şefii sau un dialog cu un reprezentat oficial vă poate pune pe gânduri vizavi de poziţia în cadrul locului de muncă. Dacă vi se vor încredinţa sarcini de lucru noi, fiți prudent şi analizați-le pe îndelete.

Rac
Este o zi în care multe tipare mentale au şanse mari de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional în care activați, vă vor aduce noutăţi în mod special pe zona financiară. Sfaturile şi îndemnurile primite vă vor ajuta să găsiți variante noi de câştig, fie prin abordarea altor activităţi la serviciu, fie pur şi simplu orientându-vă către altă profesie.

Leu
Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viaţă, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine să fiți la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile din munca desfăşurată vi se tot rotunjesc, aşa încât puteți achita toate datoriile, dar şi niscai mofturi pentru cei dragi.

Fecioară
Relaţiile parteneriale sunt disonante, aşa încât fiți prudent. Posibil să se contureze finalul unor colaborări sau măcar schimbarea condiţiilor de desfăşurare a unei activităţi comune cu alţii. Cumva jocurile în plan socio-profesional sunt realizate în umbră.

Balanţă
La serviciu este multă forfotă. Relaţiile colegiale sunt anoste, de aceea evitați contactele apropiate şi dialogurile nefondate. Indicat este să vă ocupați numai de îndatoririle personale şi să nu vă implicați în ajutorarea altora. Sănătatea este deficitară. Selectați-vă treburile uşoare, la nevoie rugați pe cineva de încredere să vă ajute şi rezervaţi-vă momente de odihnă.

Scorpion
Relaţiile sentimentale vă provoacă mult astăzi. Fiind preocupat cu îndatoririle socio-profesionale, persoana iubită sau copiii vă duc lipsa de multă vreme. Acordați-le momentele necesare, fie pentru discuţii, fie pentru a participa alături de ei la activităţi recreative. Pe de altă parte, gândiți-vă şi la abordarea unui hobby drag sufletului.

Săgetător
Minunat ar fi să vă preocupați îndeosebi de casă şi familie. Cu toate că situaţia stă pe un bulgăre de dinamită în sfera domestică, cu puţin efort şi bunăvoinţă puteți rezolva orice conflict. Ideile legate de amenajarea spaţiului de locuit sau de rezolvarea unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de către cei dragi.

Capricorn
Se conturează multe călătorii pe distanţe scurte în scopuri diverse. Fiți prudent în discuţii sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul vă este umbrit. Este dificil să vă concentrați asupra unei acţiuni sau asupra unui subiect, de aceea nu forţați nota. La nevoie cereți sfatul unei persoane apropiate, de încredere.

Vărsător
Banii şi implicaţiile lor sunt preocuparea majoră de astăzi. Posibil să fiți nemulţumit dacă faceți un bilanţ al veniturilor şi cheltuielilor. Există şanse să primiți bani dintr-o colaborare, dar insuficienţi pentru nevoile personale. Totuşi, selectaţi-vă priorităţile şi lăsați mofturile deoparte. De evitat speculaţiile şi planurile de investiţii.

Peşti
Sunteți tentat să rezolvați astăzi tot ce nu ați reuşit în ultima vreme. Energia vitală este fluctuantă şi astfel şi stările de spirit sunt schimbătoare. Evitați treburile care necesită mult efort fizic sau mental, pentru că este mai dificil să vă concentrați doar pe o singură acţiune.

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: