Angajat al CJ Gorj, actor într-un film. Coleg de scenă cu Florin Salam!

Ovidiu Popescu, responsabilul Consiliului Judeţean cu promovarea Gorjului, va juca în filmul artistic „Spovedanii”, în regia lui Ioan Cărmăzan. Cea care caută sponsori pentru producţia filmului este actriţa Claudia Motea, cea acre a primit titlul de ambasador al turismului gorjean. Pe afiş, fotografia lui Ovidiu Popescu apare alături de cele ale unor actori renumiţi, precum: Virgil Ogăşanu, Olga Tudorache, Horaţiu Mălăele şi alţii. Potrivit presei centrale, o parte dintre aceştia susţin că nu ştiu nimic despre apariţia lor pe acest afiş. Tot în acelaşi film vor juca şi manelistul Florin Salam, precum şi afaceristul Nick Rădoi.

Ovidiu Popescu, angajatul Consiliul Judeţean, va juca în filmul „Spovedanii”. Acesta spune că a primit propunerea în urmă cu mai bine de doi ani. „Despre film, ca producţie, se vorbeşte de vreo doi ani. Mi s-a propus să fac parte din echipa filmului, iar la momentul respectiv am acceptat. Am acceptat pentru că era o echipă onorantă, având în vedere şi personalitatea domnului Ioan Cărmăzan, regizorul filmului”, a declarat Ovidiu Popescu. Potrivit presei centrale, o parte dintre actorii renumiţi care au apărut pe afiş spun că nu au nicio legătură cu filmul respectiv. Cea care caută sponsori pentru producţia filmului este actriţa Claudia Motea. Ovidiu Popescu susţine că nu este pentru prima dată, când devine coleg de platou cu actriţa Claudia Motea. „Am fost coleg de scenă cu Claudia Motea, în urmă cu mai bine de 20 de ani. În momentul de faţă, nu ştiu ce se va întâmpla, în continuare, cu acest film, însă sunt discuţii ca producţia să meargă mai departe”, a precizat Ovidiu Popescu.

COSTURI

Tot în presa centrală, a apărut informaţia că, pentru realizarea filmului „Spovedanii”, costurile de producţie au fost estimate la suma de 230.000 de euro, nevoia de sponsori fiind motivul pentru care afaceristul Nick Rădoi a fost cooptat ca să joace în film.         

NECUNOSCUTE

Ovidiu Popescu nu ştia nimic nici despre povestea filmului şi nici despre rolul pe care-l va interpreta, deşi afişul a apărut deja în spaţiul public.

Vizualizări: 3,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: