Angajaţii Primăriei Târgu Jiu primesc vouchere de vacanţă

Peste 500 de salariaţi din Primăria Târgu Jiu și direcţiile subordonate, inclusiv Poliţia Locală, vor beneficia de vouchere de vacanţă. Municipalitatea a prevăzut sumele necesare pentru acordarea acestui bonus, fiecare dintre salariaţi beneficiind de un voucher în valoare de 1.450 de lei.

Directorul economic al Primăriei Târgu Jiu, Narcisa Cristea, a precizat că aceste vouchere urmează să fie tipărite, iar ulterior distribuite salariaţilor primăriei și direcţiilor când se va încheia această operaţiune. „Am asigurat vouchere de vacanţă și la Poliţia Locală, ei nu aveau prevederi. Toată lumea va lua aceste vouchere de vacanţă, suntem în procedurile de licitaţie pentru a stabili firma care le tipărește”, a precizat Narcisa Cristea.

Este pentru prima dată când salariaţii Primăriei Târgu Jiu beneficiază de vouchere de vacanţă. Primăriile au posibilitate să acorde astfel de bonusuri, în limita sumelor prevăzute în buget. La Târgu Jiu, sumele aferente acestor vouchere au fost prevăzute printr-o rectificare a bugetului de acum câteva luni, a mai spus directorul economic al Primăriei Târgu Jiu.

Poliţiștii locali nu vor beneficia și de normă de hrană. Directorul Narcisa Cristea a explicat că aceasta nu poate fi acordată din cauza faptului că bugetul nu este realizat în procent de 100%.

Beneficiarii care vor primi vouchere de vacanţă nominale vor fi singurele persoane îndreptăţite să le utilizeze, fără posibilitatea de a le oferi altcuiva sau de a le vinde.

Vizualizări: 1,995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: