Angajații unei primării stau degeaba până vine noul primar

Mai mulți angajați de la Primăria Tismana merg la serviciu doar pentru a semna condica. Deși au de lucru, aceștia stau degeaba de la alegerile locale, de când primarul în funcție nu a mai fost votat de localnici. Marian Slivilescu susține că cel care îl va înlocui la primărie le-a interzis muncitorilor să mai scoată utilajele din curtea primărie până când Petre Remetea își va prelua mandatul de primar.

Utilajele primăriei Tismana nu au mai fost folosite din data de 29 septembrie, deși ar fi nevoie de ele să intervină în localitate. Primarul încă în funcție, Marian Slivilescu, susține că angajații primăriei care lucrează pe aceste utilaje stau degeaba în timpul programului, pentru că noul primar le-ar fi interzis să le folosească. ”Cel care mă va înlocui la primărie le-a interzis angajaților de pe utilaje să le folosească. Efectiv le-a spus oamenilor să nu iese cu ele din curte până nu vine el la primărie, să le dea dispoziții. Efectiv a amenințat angajații să nu iasă cu utilaje. Nu înțeleg în ce calitate vine să țină oamenii pe dreapta din data de 29 septembrie și până după jumătatea lui octombrie, atunci când își va prelua mandatul”, a declarat Marian Slivilescu, actualul primar.

În prezent, în Tismana ar trebui să se intervină cu utilajele pentru pietruirea unor drumuri și pentru curățarea șanțurilor. ”Sunt gropi în satul Racoți și trebuie să intervenim, pentru că microbuzul școlar sare zilnic prin ele, avem de pietruit niște drumuri, trebuie să curățăm șanțurile și utilajele stau degeaba, iar oamenii vin doar ca să facă prezența și stau degeaba. Eu nu vreau să le fac rău oamenilor pentru că am lucrat cu ei. Noul primar vine la primăriei numai după ce plec eu”, a mai declarat Marian Slivilescu.

Petre Remetea, cel care îl va înlocui pe Marian Slivilescu la Primăria Tismana, susține că totul este o poveste inventată. ”Ce putere am eu să fac asta? Și asta este o altă poveste inventată, că am început să terorizez angajații de la primărie. Transferul se va face peste două săptămâni. Este posibil ca angajații să nu mai percuteze la vechea conducere a primăriei, dar tot ce se întâmplă în Tismana este vina mea. Deocamdată tot domnul Slivilescu e primar, nu eu”.

Vizualizări: 5,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: