Penitenciarul din Târgu Jiu face angajări din sursă externă

Penitenciarul din municipiul Târgu Jiu scoate la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, un post de agent-conducător auto. Cei care vor să se înscrie trebuie să știe că termenul limită de depunere a dosarelor este 26.10.2020, ora 16:00, anunță instituția de detenție.

”Condițiile necesare a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi găsite pe site-ul web al Penitenciarului Târgu Jiu, secțiunea Carieră. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute și de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu. Precizăm că activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic”, anunță instituția.

De asemenea, angajări se fac și la Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin, fiind vorba 9 posturi de agent în cadrul sectorului economico-administrativ. Depunerea dosarului de candidat se va efectua la sediul instituției de detenție până la data de 26.10.2020, inclusiv, ora 16:00.

Vizualizări: 16,429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: