Antena 1 a renunțat la Dan Capatos, show-ul se mută pe alt post

Antena 1 a renunțat la Dan Capatos și la show-ul lui de noapte dar acesta va rămâne în trust. Emisiunea prezentată de Dan Capatos, Xtra Night Show, va putea fi urmărită la Antena Stars.

Prezentatorul TV a fost „tras” astfel pe o linie secundară a trustului. „Ne vom distra câte două ore pe seară”, le-a dat asigurări Capatos fanilor săi. Începând din data de 11 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, cel mai longeviv late night show din România, Xtra Night Show, se vede la Antena Stars nu la Antena 1 cum se obişnuiseră fanii. Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Dan Capatos revine pe micile ecrane cu subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate, se arată într-un comunicat de presă. „Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars”, a declarat Dan Capatos.

Acesta a mai precizat că a primit extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, aceştia mărturisind că stăteau să aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit să se termine dar, din cauza evenimentelor din pandemie, emisiunea începea mai târziu. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Dan Capatos va fi prezent de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Care sunt subiectele primei ediţii a noului sezon, dar şi ce surpriză de proporţii a pregătit acesta, se va afla luni, 11 ianuarie, numai la Xtra Night Show, de la 22:30, pe Antena Stars. 

Vizualizări: 2,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: