Luceafărul Oradea ar putea juca returul la Motru

Echipa patronată de Nicolae Sarcină ar putea juca returul campionatului pe stadionul din Motru. Reprezentanţii echipei au purtat discuţii de principiu cu autorităţile motrene. Pentru a putea evolua la Motru au nevoie de un acord de la Federaţia Română de Fotbal (FRF), astfel încât meciurile să nu se suprapună cu cele ale echipei Pandurii Târgu Jiu.

Consiliu Local Motru a decis, în urmă cu câteva luni, că Luceafărul Oradea poate să joace pe baza sportivă din localitate, pentru doar câteva sute de lei pe lună. Încă de atunci s-a vorbit de venirea echipei orădene la Motru, însă reprezentanţii echipei au dezminţit informaţia. Acum, discuţiile au fost reluate.

„Echipa va veni în retur la Motru, aşa a fost ultima discuţie, dar nu se ştie sigur. Condiţia e să rezolve cu Clubul Pandurii, să nu se suprapună meciurile. Trebuie să obţină un acord de la Federaţia Română de Fotbal, să programeze meciurile în aşa fel încât să nu fie la aceeaşi oră. Noi am emis o hotărâre de Consiliu prin care suntem de acord să vină să joace în aceleaşi condiţii ca Pandurii. O chirie destul de modică, echivalentul a 50 de euro pe lună, şi să plătească utilităţile. Deocamdată atât, pentru că ne dorim să avem echipe mari, să avem sport în Motru”, a explicat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Pandurii Târgu Jiu dispută meciurile de acasă la Motru încă din vară, asta pentru că stadionul de la Târgu Jiu este în lucru. În clasamentul ligii a II-a, Luceafărul Oradea este pe locul a I4-lea, iar Pandurii Târgu Jiu e pe loc retrogradabil, 19.          

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: