Veste proastă de la gorjeanul medaliat la Rio

Florin Mergea, medaliat cu argint în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio împreună cu Horia Tecău, a anunţat, prin intermediul paginii de Facebook, că a fost diagnosticat cu o afecţiune a oaselor sesamoide la un picior şi va fi indisponibil cel puţin cinci săptămâni.

Din cauza acestei accidentări, sportivul de 31 de ani va rata turneul de Mare Şlem de la US Open, dar şi turneele asiatice programate ulterior. Din informaţiile oferite, medicii i-au recomandat repaus total timp de două săptămâni, urmate de încă trei săptămâni de recuperare.

Diagnosticul a fost pus de medicii din circuitul ATP, Florin Mergea acuzând dureri în zona metataso-falangiană a unui picior încă din timpul Jocurilor Olimpice de la Rio.

Numărul 15 în clasamentul ATP de dublu, gorjeanul Mergea a cucerit, alături de Horia Tecău, medalia de argint în proba de dublu a turneului de tenis de la Jocurile Olimpice, după ce au pierdut finala, scor 2-6, 6-3, 4-6, în faţa perechii spaniole formate din Rafael Nadal şi Marc Lopez.

Continuarea pe www.mediafax.ro

Vizualizări: 10,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: