Anunţuri de mediu

Camera de Comerţ şi Industrie România-Japonia, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectele:

1.     Amenajare loc de campare în comuna Padeş, sat Călugăreni;

2.     Amenajare loc de campare, respectiv construire punct de vizitare (informare) în comuna Padeş, sat Motru-Sec;

3.     Amenajare a două locuri de campare pe Valea Bistriţei, comuna Peştişani, sat Gureni;

4.     Amenajare a două locuri de campare, respectiv construire punct de vizitare (informare) în oraş Tismana.

Proiectele deciziei de încadrare  şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din Tg-Jiu, str. Unirii, nr.76 în zilele de luni-vineri, între orele 08-16, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 5 zile de la data afişării/publicării prezentului anunţ.

………………………………….

SC GROUP TRIPLE Z 2013 SRL, cu sediul în Tg-Jiu, str. Lalelelor, nr.66, judeţul Gorj, anunţă depunerea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor „Prelucrarea lemnului” la punctul de lucru situat în Bengeşti-Ciocadia, sat Bengeşti, jud. Gorj.

Informaţii suplimentare se pot obţine  de la sediul APM Gorj, str. Unirii, nr.76, tel.0253-215.384, în termen de 20 zile de la publicare.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: