Anunţuri de mediu

SC  OMV Petrom S.A., titular al proiectului „Centrala Termoelectrică Bustuchin şi racordare la reţeaua de energie electrică” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvata, pentru proiectul „Centrala Termoelectrică Bustuchin si racordare la reţeaua de energie electrică”, propus a fi amplasat în extravilanul com. Bustuchin, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul  APM Gorj din mun. Targu-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele lucrătoare, între orele 08-16.

…………………..

ANUNŢ PUBLIC - CÎMPEANU GHEORGHE anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înlocuire conducte PVC cu conductă metalică” propus a fi amplasat în comuna Runcu, sat Runcu, judeţul Gorj. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, şi la domiciliul din Tg-Jiu, str. 1 Decembrie 1918, nr. 23, judeţul Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 08-16. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

…………………..

Comuna Teleşti, cu sediul în comuna Teleşti, sat Teleşti, jud. Gorj, solicită autorizaţie de mediu pentru activitatea cod Caen – 3600 „Captarea, tratarea şi distribuţia apei, în localitatea Şomăneşti, jud. Gorj”. Observaţiile publicului se primesc zilnic la APM Gorj, cu sediul în Tg-Jiu, str.Unirii, nr.76, până la 31 iulie 2014.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: