Anunţuri de mediu

ANUNŢ PUBLIC SOLICITARE: COMUNA DRĂGUŢEŞTI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Sistem de colectare, epurare şi evacuare a apelor uzate menajere, comuna Drăguţeşti, jud. Gorj”, propus a fi amplasat în comuna Drăguţeşti, jud. Gorj. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu Jiu, şi la sediul Primăriei Drăguţeşti, comuna Drăguţeşti, în zilele de uni – vineri, între orele 8.30-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.

…………………..

POENARU ION LAURENŢIU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire anexe gospodăreşti ale exploataţiei agricole (adăpost animale, depozit furaje) şi împrejmuire extravilan”, propus a fi amplasat în comuna Peştişani, satul Hobiţa, jud Gorj, titular Poenaru Ion Laurenţiu. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din Tg-Jiu, strada Unirii, nr. 36, în zilele de luni-vineri, între orele 8.30-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

……………….

COMUNA GLOGOVA, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare şi extindere sistem de alimentare cu apă în comuna Glogova, jud. Gorj”, propus a fi amplasat în comuna Glogova, jud. Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din Tg-Jiu, strada Unirii, nr. 36, în zilele de luni-vineri, între orele 8.30-14.00 sau la dresa de internet http://apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 21.07.2014.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: