Apel umanitar pentru o femeie din Baia de Fier

Un bărbat din comuna Baia de Fier cere ajutorul oamenilor pentru ca soția lui să poată fi salvată. Femeia a trecut printr-o operație de cancer, iar acum are nevoie de sprijin financiar pentru a putea face față cheltuielilor cu tratamentul post-operator. 

Nicu Stăncescu cântăreț este bisericesc la Parohia Grui din comuna Baia de Fier. Anul trecut, soția lui a fost operată de cancer de col uterin. Acum, Simona trebuie să meargă, din nou, la clinica din Turcia. 

"Suntem datori să vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ati acordat până acum, ne rugăm pentru fiecare și cerem Bunului Dumnezeu să vă răsplătească tot binele făcut. Trecem din nou prin emoțiile investigațiilor medicale și nu reușim singuri pe plan financiar să ajungem in Turcia, atât eu cât și Simona îndrăznim să vă cerem din nou ajutorul. Bunul Dumnezeu lucrează prin oameni... pentru oameni. Datorita bunătății dumneavoastră am trecut până acum cu bine peste toate aceste necazuri. Atât rugăciunile pentru sănătate cât și un mic ajutor financiar din partea dumneavoastră vor fi fapte mari înaintea lui Dumnezeu și vor contribui la liniștea noastră în așteptarea Praznicului Nașterii Domnului. Va suntem profund recunoscători!”, este mesajul postat de Nicu Stăncescu.

Vizualizări: 2,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: