Apelul unui preot pentru o adolescentă din Motru

Preotul Valerian Cruceru a făcut un apel pentru ajutorarea unei fete de 14 ani din Valea Mânăstirii, de lângă Motru. Lorena Modoran a suferit arsuri grave în primăvara acestui an şi a rămas cu cicatrice pe picioare şi pe mâini. Pentru operaţiile de care are nevoie este necesară suma de 35.000 de euro.

Preotul din zona Motru susţine practic o campanie de strângere de fonduri derulată pe site-ul salveazaoinima.ro. Acolo este prezentată şi povestea Lorenei, care va putea fi operată la o clinică din Turcia, în cazul în care va fi strânsă suma de 35.000 de euro.

Lorena Modoran este o fată frumoasă, povestea ei fiind una impresionantă. „Din nefericire, la începutul lunii martie 2017, fetiţa a trecut printr-o cumpănă care îi putea curma viaţa. Era acasă cu surioara ei, iar Lorena a vrut să aprindă focul în sobă şi a aruncat cu benzină. Bidonul s-a aprins şi a luat foc. De frică, a pus un halat peste bidon, moment în care s-a produs explozia. Lorena a luat foc, explozia a aruncat-o din bucătărie, s-a tăvălit pe jos pentru a stinge focul, însă a suferit arsuri grave pe 25% din corp. A fost transportată de urgenţă la spital şi stabilizată. După 2 luni internată în spitalul din Craiova, fetiţa s-a întors acasă şi de atunci caută soluţii pentru a scăpa de urâtele cicatrici care i-au rămas în urma accidentului”, se arată pe site-ul salveazaoinima.ro.

Lorena a căutat pe internet şi a aflat că o fetiţă de doi ani, aflată într-o situaţie asemănătoare, a fost tratată la Liv Hospital din Istanbul. „Micuţa Sarra a suferit mai multe operaţii la Liv Hospital din Istanbul, a făcut şi transplant de celule stem pentru regenerarea ţesutului, iar în prezent rezultatele sunt remarcabile. În urma discuţiei pe care a purtat-o Lorena cu mama Sarrei, tânăra a decis să urmeze acelaşi tratament, însă costurile operatorii, transplantul cu celule stem şi cazarea se ridică la 35.000 de Euro, bani pe care familia Modoran nu îi are. Noi suntem singura speranţă ca Lorena să redevină un adolescent normal! Haideţi să-i întindem o mână de ajutor!”, este apelul Asociaţiei „Salvează o inimă”.

DONAŢII

Asociaţia „SALVEAZĂ O INIMĂ”. Cod de înregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoşani

Vizualizări: 14,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: