Apostu ştie de ce ar putea ajunge Pandurii în liga a III-a

Prezent aseară în studioul emisiunii „Sport Report” de la Gorj TV, Bogdan Apostu a dezvăluit motivul diferendului dintre Marin Condescu şi Benone Lazăr. Un protocol încheiat între Pandurii şi Inter Curtea de Argeş prin care gorjenii se angajau să plătească datoriile lui Lazăr către jucători nu mai e recunoscut acum de bossul argeşean. Pandurii riscă să ajungă în liga a treia din această cauză!

Apostu a povestit că în momentul în care s-a făcut tranzacţia dintre Pandurii şi Curtea de Argeş, jucători veniţi la Tg Jiu din Argeş erau neplătiţi de câteva luni bune de patronul Benone Lazăr.

Lazăr versus Condescu

Practic înţelegerea dintre cei doi patroni era ca Marin Condescu să le plătească jucătorilor veniţi de la Curtea de Argeş restanţele financiare în valoare de câteva sute de mii de euro, iar suma respectivă să fie scăzută din cea pe care Pandurii aveau să i-o plătească lui Benone Lazăr. „S-a încheiat un protocol între cele două echipe pe care Pandurii l-au respectat. Practic dacă noi nu primeam acele restanţe financiare, nu semnam cu Pandurii!”, spune Apostu care a sosit în vara anului trecut la Târgu Jiu alături de majoritatea jucătorilor de la Curtea de Argeş. „Am asistat personal la negocierile dintre cei doi patroni, dar se pare că domnul Lazăr nu mai vrea să respecte acel protocol. Dumnealui spune că oricum nu avea de gând să ne achite acei bani aşa că vrea să-i primească acum de la Pandurii. Eu nu cred să fie vreo problemă să jucăm cu Vaslui pentru că acel act a fost semnat atât de noi jucătorii cât şi de cele două cluburi. Repet, dacă noi nu primeam acei bani, nu semnam cu Pandurii!”, spune ferm Apostu.

Pandurii în pericol ?

Din două jocuri, gorjenii ar putea până la urmă să nu mai joace niciunul! Şi asta pentru că Pandurii sunt ameninţaţi din nou cu neprogramarea la jocul cu Vaslui din cauza unei datorii uriaşe către Benone Lazăr. Condescu neagă însă că mai are restanţe către Lazăr dar Liga îl somează să plătească până la miezul nopţii. „Nu avem niciun fel de datorie, am achitat integral în urma acordurilor de transfer dintre noi şi Curtea de Argeş. Un leu dacă se va crede că mai avem de plătit când se va aduna mâine sau poimâine, ar trebui să-l dăm ANAF-ului şi nu celor de la Internaţional” a declarat Condescu la GSP. „Problema e că la o comisie a Ligii li s-a dat dreptate pandurilor iar la alta nu!”, explică şi Bogdan Apostu. „Ni s-a spus de către domnul Condescu că mai avem două jocuri deci ce să ne mai gândim că nu jucăm cu Vaslui? Acum aşteptăm şi noi decizia” încheie căpitanul Pintilii.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: