Arde pădurea, focul se apropie de șosea

Pericol pe Valea Oltului! Incendiul izbucnit în pădurea din localitatea Brezoi blochează traficul. Se circulă doar pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea din cauza flăcărilor care înaintează rapid spre șosea. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările de aproape două zile. Joi, a participat la acțiunea de stingere și un elicopter al MAI, însă focul nu a fost lichidat.

Hectare întregi de stejari au luat foc într-o pădure din Vâlcea. Zeci de pompieri intervin fără oprire în zona Cozia. Salvatorii n-au reușit să stingă flăcările care avansează violent și din cauza vântului care bate cu putere. Focul se apropie de șosea.

Sensul de mers spre Sibiu este deja blocat. „Incendiul înaintează spre DN 7. S-au deplasat în zonă două autospeciale de stingere pe DN 7, sensul Sibiu – Vâlcea. Sunt două focare, la circa 800 de metri distanță unul de celălalt, care înaintează spre șosea”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Este al doilea incendiu violent de pădure după ce un altul a cuprins pădurea din zona Mălaia în ultimele două săptămâni.

Galerie foto



Vizualizări: 4,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: