Are de recuperat un milion de euro

Problema recuperării banilor de la cetățenii datornici este tot mai greu de rezolvat. Primăria Scoarța din județul Gorj are de recuperat aproximativ un milion de euro, reprezentând taxele și impozitele, dar și amenzile datorate de cetățeni.

Primarul Ion Stamatoiu le cere cetățenilor comunei Scoarța să contribuie cu cât pot și să-și mai plătească din datorii, tocmai pentru a mai strânge ceva bani la bugetul local. Nu mai puțin de cinci milioane de lei are de recuperat primarul Stamatoiu.

”Am probleme cu debitele. Am 50 de miliarde de lei (n.r. - lei vechi), bani neîncasați. Iau tot felul de măsuri. Contabila șefă împreună cu o echipă a plecat în teren. Au luat-o din poartă în poartă, sperând că vor mai strânge ceva bani de la oameni. Nu ar trebui să facem acest gest, dar oamenii nu vin să plătească de bună voie. Vrem să facem ceva în comună, de aceea mergem la poarta cetățenilor. În cartierul de romi e dezastru. Am făcut tot felul de acțiuni, inclusiv munca în folosul comunității, dar nu vor să vină”, a spus primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu.

Această problemă persistă de ani de zile.

Vizualizări: 2,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: