Două milioane de euro pentru apa din Alimpești

Două milioane de euro costă înlocuirea vechilor conducte de apă din comuna gorjeană Alimpești cu unele noi. Investiția a început în 2017 și are termen de finalizare anul 2021, iar finanțarea a fost prin programul PNDL, fiind vorba despre 2 milioane de euro.

După ce proiectul va fi finalizat, peste 95% dintre gospodăriile comunei Alimpești vor avea apă, susține primarul Daniel Floarea. ”Am lucrat la extinderea, reabilitarea și modernizarea sistem de alimentare cu apă din comuna Alimpești. Este vorba despre cei 36 de km de conductă pe care noi o înlocuim în acest moment. Suntem într-un grad de realizare de 70%. După finalizarea acestui proiect o să avem apă la peste 95% dintre gospodării. Finalizarea proiectului este în 2021”, a spus Daniel Florea, la Radio Infinit.

Acesta nu este singurul proiect al primarului din Alimpești. ”Un alt proiect pe AFIR Craiova face referire la reabilitarea, modernizarea și extinderea Centrului Social din satul Sârbești. Suntem în desfășurare pe construcția de închiderea cu gard a târgului săptămânal din comună. Sunt multe proiecte”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: