Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arestari dupa un scandal cu împușcături într-un cartier din Târgu Jiu

Un scandal cu impuscaturi care a avut loc acum cativa ani intr-un cartier din Târgu Jiu s-a lasat cu arestari în această săptămână.

"La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Târgu Jiu, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe numele căruia Tribunalul Gorj a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 6 ani și 5 luni, pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă letală, fără drept, tentativă de omor și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, fiind urmărit la nivel național.

De asemenea, polițiștii au mai pus în executare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii, de 8 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă letală, fără drept, pe numele unui alt bărbat, de 49 de ani, din Târgu Jiu", a transmis IPJ Gorj.

Ambii au fost încarcerați, de polițiști, în Penitenciarul Târgu Jiu.

Romii s-ar fi luat la bătaie pentru că una din părți a cerut celeilalte 100.000 de euro. În scandal au mai fost folosite săbii și bâte. 

Vizualizări: 19,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: