Arestat după ce a violat o minoră de 12 ani

Un bărbat din Olt a ajuns în spatele gratiilor după ce a violat o minoră de 12 ani din localitatea gorjeană Drăguţeşti. Fata locuia cu mama ei în satul Dâmbova, femeia fiind iubita agresorului.

Faptele acestuia nu ar fi ieşit la iveală poate niciodată dacă individul nu s-ar fi lăudat unui amic de-al său de pahar despre batjocura la care a supus-o pe minoră, în condiţiile în care aceasta suferă de probleme de natură psihică. Aflată în imposibilitatea de a se opune, minora a fost abuzată de Valentin Creţu, bărbatul fiind încătuşat imediat ce poliţiştii au fost anunţaţi despre cele întâmplate.

Examenul medico-legal a confirmat faptul că minora a fost abuzată sexual şi în trecut, Creţu fiind prezentat la instanţa de judecată pentru a fi emis mandat de arestare preventivă pe numele său, lucru care s-a şi întâmplat chiar în ziua de Dragobete. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului Creţu Valentin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol (două acte materiale), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.02.2018 până la data de 25.03.2018 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă cu privire la inculpatul Creţu Valentin în conformitate cu dispozitivul prezentei încheieri”, a decis instanţa.

După încătuşarea bărbatului, minora abuzată de acesta a fost preluată în plasament de Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: