Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arestat după o tâlhărie comisă în Gorj

Poliţiştii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au identificat şi reţinut joi, pe raza comunei Şimian, județul Mehedinţi, un tânăr de 18 ani, din comuna Şimian, care poseda mandat de arestare preventivă, emis la data de 14.05.2019, de către Judecătoria Tg. Cărbuneşti.

Bărbatul a fost pus în urmărire la data emiterii mandatului, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă pe raza comunei Săuleşti, judeţul Gorj, la data de 16 noiembrie 2018.

Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Tg. Cărbuneşti, pentru confirmarea mandatului, iar ulterior a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: