Sean Penn s-a căsătorit

Actorul şi regizorul Sean Penn, în vârstă de 59 de ani, s-a căsătorit cu actriţa australiană Leila George (28 de ani), într-o ceremonie secretă, după patru ani de relaţie, scrie rte.ie.

 
Aceasta este a treia căsătorie a actorului premiat cu Oscar. El a mai fost căsătorit cu actriţa Robin Wright şi cu starul pop Madonna. 

O prietenă al cuplului a publicat pe Instagram o imagine cu inelele de nuntă ale celor doi. 

Un alt prieten a scris pe Instagram: "Suntem foarte fericiţi pentru @leilageorge şi #seanpenn care s-au căsătorit. Vă iubim". Postarea a fost ulterior ştersă. 

Sean Penn, născut pe 17 august 1960, este actor şi regizor american, cunoscut, de asemenea, pe plan internaţional pentru implicarea sa în diverse cauze sociale şi umanitare. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Sean Penn a câştigat de două ori premiul Oscar, graţie rolurilor principale interpretate în filmele ”Misterele Fluviului/ Mystic River” (2003) şi ”Milk - Preţul curajului/ Milk” (2008).

Leila George, în vârstă de 24 de ani, este fiica actorului Vincent D'Onofrio cu prima lui soţie, Greta Scacchi. Leila George a jucat alături de James Franco şi Tori Spelling într-un remake al lungmetrajului TV ”Mother, May I Sleep with Danger?” şi a apărut, de asemenea, în filmul regizat de James Franco, ”The Long Home”, în care joacă alţi doi actori celebri - Ashton Kutcher şi Josh Hartnett.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: