Argăseală, la Târgu Jiu. Vom vedea meciurile FCSB!

Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, a fost miercuri la Târgu Jiu, pentru a discuta cu primarul Marcel Romanescu. Cei de la FCSB vor să joace meciurile de cupe europene la Târgu Jiu. “Confirm oficial faptul că cei de la Steaua sunt interesați să joace meciurile din competițiile internaționale pe stadionul de la Târgu Jiu și am făcut primii pași în acest sens”, a spus primarul Romanescu. 

La discuții a participat și un oficial al Companiei Naționale de Investiții, care a dat asigurări că stadionul va fi finalizat în luna mai. “De asemenea, vreau să vă anunț că până la sfârșitul lunii mai se vor finaliza și lucrările la noul stadion. Am primit asigurări în acest sens de la directorul de investiții al Companiei Naționale de Investiții, Adrian Eduard Cefalan. Din discuțiile pe care le-am purtat cu domnul Valeriu Argăseală reiese faptul că FCSB va convoca o comisie preliminară de la LPF și FRF în vederea omologării stadionului, în așa fel încât Steaua să poată juca fără probleme aici. Vom avea, din nou, spectacol fotbalistic de calitate la Târgu Jiu”, a fost mesajul primarului din Târgu Jiu.

Echipa administrativă de la FCSB va reveni la Târgu Jiu pe 8 mai, pentru discuții legate de omologarea bazei sportive în vederea disputării unor meciuri de acest nivel. Romanescu speră ca FCSB să joace la Târgu Jiu și meciurile din campionat. (A.A.)

Vizualizări: 1,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: