Horoscop

Berbec
Sub influenţa contextului astral de astăzi vă este destul de greu să faceți diferenţa între ficţiune şi realitate. Imaginaţia este debordantă şi vă puteți simţi învăluit în ceaţă. Trăiți emoţii intense şi paradoxale şi puteți alege să vă retrageți în intimitate, izolat de ochii lumii. Sunteți absorbit de studiul domeniilor oculte, de meditaţie sau de sănătate.

Taur
Prin prisma experienţei de viaţă pe care ați acumulat-o, sunteți dispus să renunţați la unele convingeri limitatoare, să vă lărgiți viziunea şi să aveți relaţii împlinite. Totuşi, o discuţie cu cineva apropiat, poate un părinte, vă poate arăta că mai este ceva în trecut care se cere a fi iertat şi vindecat.

Gemeni
Percepeți prin intermediul emoţiilor evenimentele din viaţa dumneavoastră. Mentalitatea şi modul în care comunicați sunt în proces de reconfigurare. Unele erori de comunicare din trecut pot fi acum conştientizate şi corectate. Comunicarea cu colegii şi subalternii necesită atenţie, calm şi înţelegere.

Rac
Gândirea şi comunicarea vă pot fi obstrucţionate de răbufniri emoţionale, în special în relaţia cu persoana iubită sau cu copiii. Unele resurse financiare provenite din muncă proprie se lasă aşteptate şi nu stați pe roze cu banii. Poate fi un moment propice să căutaţi talente şi calităţi care pot fi exploatate şi astfel să vă puteți creşte şi veniturile.

Leu
Sunteți emotiv şi sensibil. Manifestați agresivitate verbală sub incitarea unor suspiciuni stârnite de cineva din familie. Încercați să vă conştientizați pe cât posibil trăirile interioare, temperaţi-vă pornirea spre impulsivitate, nu luați lucrurile personal şi nu vă pripiți să trageți concluzii.

Fecioară
Căutaţi armonia, pacea şi aveți nevoie de dreptate şi egalitate. Viaţa socială este foarte importantă şi improvizați pentru a fi pe placul celorlalţi. Sunteți optimist şi intuitiv şi simţiți acut nevoia de a vă exprima iubirea şi compasiunea. Puteți fi în căutarea adevărului absolut, sunteți sensibil, romantic şi visător.

Balanţă
Constatați că veniturile financiare din munca proprie vă sunt insuficiente şi ar fi bine să fiți cumpătat la cumpărături. La serviciu se anunţă o zi destul de tensionată. Nu prea ştiți cine este de partea dumneavoastră şi pe cine vă puteți baza. Îngrijiți-vă de sănătate, consumați hrană proaspătă, evitați alcoolul sau substanţele stupefiante.

Scorpion
Sunteți hipersensibil, foarte intuitiv şi aproape că visați cu ochii deschişi. Emoţiile sunt intense şi paradoxale. Relaţia cu partenerul de viaţă este departe de a fi grozavă întrucât sunteți suspicios şi posesiv. Puteți avea tendinţa de a cheltui sume mari de bani pe lucruri scumpe.

Săgetător
Manifestați nevoia abandonului de sine și pot apărea semne ale unor probleme mai vechi de sănătate. Evitați să captați atenţia jucând rolul victimei. Atmosfera în casă este destul de încordată şi nu vă este accesibil sentimentul de siguranţă, de acasă. În relaţia cu familia aveți tendinţa de a exagera şi se pot isca conflicte fără vreo bază reală.

Capricorn
Astăzi sunteți individualist, centrat pe propriile nevoi şi interese. La locul de muncă aveți nevoie de disciplină şi vă puteți confrunta cu situaţii care vă solicită spiritul de „fair play“. Chiar dacă, în realitate, încercați să trageți foloase şi câştiguri poate nemeritate, fiți atent la modul în care comunicați şi negociați pentru a nu vă înşela sau a nu-i înşela pe ceilalţi.

Vărsător
Relaţia cu superiorii ierarhici vă poate genera frustrări şi trebuie evitate întâlnirile sau discuţiile cu aceştia. Poate fi dificil pentru dumneavoastră să evaluați corect resursele financiare de care dispuneți şi tranzacţiile, motiv pentru care astăzi nu sunt recomandate investiţiile.

Peşti
Vă puteți face remarcat prin aroganţa, înverşunarea şi fanatismul cu care vă susţineți principiile de viaţă. Permiteți şi celor din jur să îşi exprime opiniile şi renunţați la nevoia de a avea dreptate pentru a avea relaţii armonioase. Vă puteți manifesta visător, idealist, iar cineva din familie poate încerca să vă tempereze şi să vă readucă la realitate.

Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: