Adrian Bogoi nu crede în zvonurile de schimbare

Marţi seara a apărut în presă zvonul înlocuirii antrenorului principal de la Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, şi a apărut chiar şi numele înlocuitorului. Tehnicianul pandurilor a precizat însă, la Radio Infinit, că nu a auzit un astfel de zvon şi că acesta s-a lansat din cauza unor discuţii pe care el le-a avut cu un fost antrenor de la Pandurii. Este vorba de directorul tehnic al celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, care s-a aflat marţi în vizită la Târgu Jiu. Nu este prima dată când apar astfel de zvonuri, şi în tur la o vizită a lui Cristi Pustai la Târgu Jiu lansându-se un zvon similar. Ar fi şi greu de crezut un astfel de zvon, pentru că nici un antrenor nu ar veni la o echipă despre care se ştie că nu şi-a mai plătit jucătorii, antrenorii şi angajaţii de mai bine de un an.

Reporter: V-a ajuns la urechi zvonul că veţi fi schimbat de la Pandurii?

Adrian Bogoi: Au fost schimbaţi antrenori care au luat campionatul, cum a fost Andone. Nu mi-a ajuns nici un zvon la urechi şi nu ascult eu de zvonuri. Ca antrenor am alte coordonate în viaţă. Eu sunt concentrat la munca pe care o depun la echipă şi să obţin rezultate. Foarte multă lume îşi dă cu părerea în necunoştinţă de cauză, pentru că mulţi dintre cei care vorbesc nici nu s-au uitat la televizor la acest meci şi comentează. Comentează doar efectul, dar nu ştiu care e cauza. Pe noi, ca profesionişti, care suntem în sport de mai mult timp, ne interesează mai mult cauza care a dus la un eşec sau la un rezultat bun.

Rep.: Deci nu s-a pus în discuţie schimbarea, dar cine a lansat astfel de zvonuri?

A.B.: Nu. E problema fiecăruia ce zvonuri lansează. Dar au fost discuţii, la fiecare meci sunt, mai ales la meciuri pierdute sunt mereu discuţii dar multă lume vorbeşte în necunoştinţă de cauză. În momentul în care semnezi un contract cu un club de fotbal, ai şi tu ca antrenor, dar are şi clubul obligaţii faţă de tine. Ambele părţi au obligaţii.

Rep.: Dar a apărut la nivel de zvon şi un nume de antrenor care să vă ia locul, cel al domnului Cristi Pustai....

A.B.: Domnul Pustai a fost în vizită la Târgu Jiu, am şi vorbit cu dânsul. Domnul Pustai este angajat la alt club, e angajatul clubului din Mediaş. Doar am discutat, şi de fotbal şi de alte lucruri.

Rep.: Şi ce credeţi, vă vor mai schimba la nivel de zvon până la finalul sezonului?

A.B.: Sincer, sper să fiu schimbat cu un antrenor de Liga I, dacă tot voi fi schimbat.

Rep.: Dar ce vi s-a reproşat după acest ultim eşec sau cine v-a reproşat?

A.B.: Criticile sunt foarte bune, dar ceea ce mă deranjează este tonul pe care se spun. Şi mai ales comentariile unor oameni care sunt total eronate şi la nivel de amatori. Dar noi trecem peste şi trebuie să fim concentraţi pe ceea ce avem de făcut în continuare. Eu transmit un mesaj jucătorilor, să fie concentraţi pentru că şi eu şi ei avem o carieră în faţă.

Rep.: Când aţi luat ultimii bani de la Pandurii Târgu Jiu?

A.B.: Eu nu mai vreau să vorbesc de aceste lucruri ci numai de echipa pe care o antrenez. Nu eu trebuie să discut despre problemele financiare cu care se confruntă clubul, avem conducerea care se ocupă şi care trebuie să le rezolve iar eu trebuie să îmi văd doar de echipa pe care o antrenez şi să îi ridic nivelul sportiv.

Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: