Artificii confiscate

Polițiștii gorjeni continuă verificările în magazinele din Târgu Jiu. Vor sa vadă dacă articolele pirotehnice, atât de căutate în aceste zile, sunt vândute ilegal. Într-o singura zi, au confiscat zeci de kilograme de petarde și artificii care erau puse la vânzare fără drept într-un magazin din municipiu.

Polițiștii au confiscat circa 70 de kilograme de articole pirotehnice dintr-un singur magazin din municipiu. Astfel de acțiuni vor continua până în noaptea de Revelion.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice. Cu această ocazie, la punctul de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Târgu Jiu, polițiștii au identificat o femeie din municipiul Târgu Jiu, în timp ce comercializa fără drept, articole pirotehnice. Întreaga cantitate de articole pirotehnice, având o greutate de 67 kg, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept", au transmis cei de la IPJ Gorj.

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: